Skatteåterbäringspresent.

Häromveckan var jag nervös. Nervös som fan. Besked om skatteåterbäringen skulle komma och jag var helt hundra på att jag skulle åka på att betala några lax det här året. Första året fick jag tillbaka VÄLDIGT MYCKET pengar. Förra året fick jag tillbaka ÄNNU MER pengar. Och det här året... fick jag tillbaka OTROLIGT MYCKET pengar. Jag bara skrattade när jag såg summan, för jag trodde det var ett skämt. Men tack och bock och gött och WOHO!
 
Så nu kommer den årliga frågan: vad ska jag unna mig att köpa?
 
Första året köpte jag min Michael Kors-väska, några månader efter att jag hade fått pengarna i och för sig. Men hade jag inte fått dem så hade jag nog aldrig köpt den då. Och förra året la jag ju en hel del pengar på diverse grejer till bröllopet, plus att jag behövde ta av mina sparpengar när jag blev sjukskriven och fick nada pengar på någon månad.
 
Det här året tror jag att jag ska satsa på en ny väska. Tänkte först köpa en ny klocka, men jag tror jag hoppar det. Jag vill ha en väska. Jag älskar svarta från Michael Kors, men det kan vara kul att ha något att byta med. Plus att jag gärna vill ha en väska som jag kan stänga igen med dragkedja. Det kan jag inte med min. Skulle gärna vilja ha en i en annan färg också. En grå. Eller en beige. SÅ FINT!
 
Kanske blir det någon av de här godingarna från DKNY?
Ytligt | | Kommentera |
Upp