Att köpa eller icke köpa, det är frågan.

Jobb, jobb och ännu mer jobb; så har de senaste dagarna sett ut och så kommer de närmsta veckorna också vara, Ovant, men kul, speciellt när lönen kommer i slutet av augusti! Herregud vilken rik tjej jag kommer vara då! Bäst att boka in en tripp till Gekås för att sätta sprätt på några (läs: "NÅGRA") hundralappar...

Funderar på om jag ska unna mig ett lite större köp när julilönen trillar in på kontot, men samtidigt så känns det så sjukt onödigt. Varför inte spara de pengarna istället? För det kommer ju, förmodligen, komma månader då jag inte alls får så mycket pengar. Men ändå; VILL VERKLIGEN HA ETT PAR NIKE AIR MAX ELLER EN MICHAEL KORS-VÄSKA! Det bästa vore om jag kunde få dem båda två, men det går icke, så om jag bestämmer mig för att köpa något dyrare så blir det något av de två. Svårt val! Är ju ingen väsk-människa egentligen, men en svart eller en mörkblå Michael Kors-väska.... ÅH HERRE! Tänker mig den till min vita eller mörkblå tröjkappa som jag köpte på Gina Tricot för ett par veckor sedan, ett par svarta jeans, en enfärgad t-shirt och enkla smycken. Stilrent och snyggt!

Frågan är bara vad killen säger om jag kommer hem med en väska för 2700 spänn...... Tror inte det kommer vara så populärt, tyvärr. Den som lever får se!

 
Allmänt | | Kommentera |
Upp