Update; La Base Pro Pore Eraser & Double Wear.

Nu var det ett par dagar sedan jag köpte primern La Base Pro Pore Eraser från Lancôme och Estee Lauders foundation Double Wear, så jag tänkte göra en update om vad jag tycker om produkterna.

 

La Base Pro Pore Eraser: Som namnet hintar om så ska denna primer alltså sudda ut porerna och göra hyn jämnare. Den ska också vara bra mot hy som lätt blir glansig, eftersom den är oljefri. Jag har inte använt den som ensam produkt, så jag kan inte säga hur bra just den produkten i sig är när det kommer till att hålla hyn matt, men suddar ut porer gör den definitivt! Hyn känns väldigt len och jämn när man har applicerat denna och tillsammans med foundation så tycker jag att den håller mig matt längre. Min foundation "släpper" inte så mycket som den tidigare har gjort, men som sagt så vet jag inte om det är primern som gör det eller min nya foundation. Förmodligen en kombination av de båda.

 
Double Wear: Först och främst så blev jag väldigt orolig när jag såg konsistensen på denna foundation, då den är otroligt lätt och rinnig. Lätt och rinnig foundation = dålig täckning, i min värld. Men oj, vad den överraskar! Det krävs lite produkt för att täcka hela ansiktet, vilket är ett stort plus. Den torkar dock ganska fort, så man får vara lite snabb med att applicera den. Jag har testat att applicera med både en fuktig Miracle Complexion Sponge från Real Techniques och Real Techniques borste Stippling Brush, jag föredrar den sistnämnda. Ett stort minus är flaskan, då den inte har någon pump och det är därför lätt att hälla ut för mycket produkt. Sedan vet jag inte riktigt om jag är nöjd med färgvalet... Som vanligt. Överlag är jag dock nöjd med foundationen i sig, för jag tycker att den håller sig på plats under dagen och den täcker väldigt bra!
Ytligt | | Kommentera |
Upp