Summerburst 2015.

När jag var på Summerburst förra året så tänkte jag att det var sista gången för mig. Jag kände liksom att två år fick räcka. Men så fick jag en biljett ändå och allt eftersom så har den där längtan efter ett soligt maj, ett knökat Ullevi och en het Summerburstscen vuxit. Så nu är jag där ändå; taggad.
 
De som, hittills, är klara för mainstage i Göteborg är: Avicii, Axwell & Ingrosso, Afrojack, Martin Garrix, Blasterjaxx, Oliver Heldens och Dubvision. Och då kan man ju rimligtvis tro att det är Avicii som lockar mest, men icke. Jag ser VERKLIGEN, alltså V-E-R-K-L-I-G-E-N, fram emot att se Martin Garrix igen och att se Oliver Heldens för första gången. Den sistnämnda killen har nämligen gjort min favvofavoritlåt Gecko (Overdrive). Jag vill inte ens veta hur många gånger jag har slängt på den på Spotify när jag har åkt till jobbet på morgonen. Jag älskar den!
 
Dock känner jag att årets lineup, hittills, inte slår förra årets med Tiesto i spetsen. Då var det helt sjukt. Jag och min syster hade länge sagt att "KOMMER TIESTO, DÅ FAN GÅR VI". Och så kom han. Och så var vi där. Det var galet. Inför i år hade jag verkligen hoppats på Armin van Buuren. Det är liksom den enda som kan toppa Tiesto, i min värld. Han är ju Guden. Kan inte fatta att han spelade på Bråvalla för ett par år sedan. Och kan han spela där så kan väl fan Summerburst lösa honom, eller?
 
Anyway, så ser jag fram emot Summerburst som fan.
Ge mig maj nu, tack!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp