En perfekt söndag.

Jag och Daniel var på vift i Göteborg i söndags, with one mission; att hitta en ny mobil åt herrn. Klev in på SIBA på Backaplan och var sååå nära att beställa en Iphone 6 till mig själv, men påminde mig själv om att "nej, inte falla i den där jävla Iphonefällan", så jag lät bli. Såg istället på när Daniel bestämde sig för en Samsung S5 och sedan gick vi därifrån: ena delen nöjd, andra delen inte helt tillfredsställd. Så vi åkte vidare, till Frölunda Torg för att tant Louise också skulle få med sig något hem.
 
Gick raka vägen (nåja nästan raka vägen i alla fall, för stannade på Ur&Penn på vägen dit och köpte en ny klocka på rean...) till Gina Tricot när vi kom dit. Ingen vidare skräll, va? Men jag kan inte hjälpa det. Har blivit så sjukt jobbskadad; älskar verkligen att gå in i andra Gina Tricot-butiker och jämföra. Jag tänker liksom inte ur ett kundperspektiv längre när jag sätter min fot i en Gina-butik, utan jobbglasögonen åker på direkt; "jasså, de har den varan på front?", "hur har de tänkt när de la denna tröjan på bord?", och så vidare. Och jag gillar verkligen butiken på Frölunda Torg. Den känns så lyxig, på något sätt, med sina två våningar. Kom därifrån med en svart klänning (som jag bara ÄLSKAR) och ett gäng hårsnoddar.
 
När vi skulle gå därifrån så var tanken att jag skulle ta samma väg ut som vi gick in, men på något sätt så blev det att jag valde en annan väg. Och tur var väl det, för plötsligt tittar jag in i ett skyltfönster med MASSA Michael Kors- och Marc Jacobs-grejer! "Daniel, jag måste gå in här!!!!!!". Har velat ha Marc Jacobs-örhängen i en evighet (typ), men har hört att de är sjukt svåra att få tag på, så jag vågade inte hoppas för mycket. Men in gick jag. In i FUCKING HIMLEN. Gick förbi en vägg full av MK-väskor och fram till en glasmonter. Såg Marc Jacobs-armband. Såg andra armband. Såg några örhängen. SÅG DE ÖRHÄNGENA JAG HAR LÄNGTAT EFTER!!! "Daniel, jag måste nog tyvärr shoppa lite....."
 
Så jag lämnade Frölunda Torg en klänning, ett par hårsnoddar och ett par Marc Jacobs-örhängen rikare.
Hann även med ett stopp på Media Markt för att köpa ett par hörlurar från Happy Plugs.
Perfekt söndag, enligt mig!
 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp