Ett riktigt jävla skitinlägg om min jävla skitdag.

Varning för ETT RIKTIGT JÄVLA SKITINLÄGG SOM HANDLAR OM MIN JÄVLA SKITDAG.
Också varning för ett icke barnvänligt vokabulär, sluta läs om du är känslig.
 
Har du slutat läsa nu?
 
Sista varningen.
Sluta läs om du är känslig.
 
Okej, here we go...
 
Det har krånglat med min sjukskrivning... Läkaren som jag träffade senast hade missat att skicka in alla uppgifter som Försäkringskassan behövde ha, Och när Försäkringskassan försökte höra av sig till honom och be om komplettering så hade han inte svarat. Fick en kopia på ett brev de hade skickat till honom förra veckan, att han hade till den 1/10 på sig att svara, annars skulle jag inte få sjukpenning. Sedan dess har det varit så jävla mycket hit och dit. Och nu är jag inställd på att jag inte kommer få någon ersättning, bara för han har tabbat sig. Så jävla orutinerat!
 
Den 30e går min sjukskrivning ut, så jag var nere på Vårdcentralen idag för att förlänga den. Fick sitta i EN TIMME och vänta. Sedan kommer en läkare och bara; "oj, de hade lagt in dig hos mig när jag var på rast, ursäkta". Mmm... Sedan fick jag prata med henne i FEM HELA MINUTER. "Vi kan prata mer om hur du mår nästa gång du kommer, men jag förlänger din sjukskrivning nu". Tack, vad snällt! Och när jag försökte fråga henne om kompletteringen så kändes det som om inte ens ville försöka hjälpa mig. Jävligt roligt.
 
Jag är så förbannat trött på den där Vårdcentralen. Jag har fått prata med olika läkare varje gång. De vet inte ett skit om hur jag mår, egentligen. Och när de tabbar sig såhär att det kommer kosta mig min ersättning, då blir jag bara så jävla ledsen och besviken.
 
Jag hoppas att jag aldrig någonsin blir sjukskriven i mitt liv igen.
Aldrig fucking någonsin.
Panikångestrelaterat | | Kommentera |
Upp