En äkta vampyr.

Istället för att hänga på Nöjesfabriken ikväll med en cider i handen och lyssna på när Maskinen uppträder så ligger jag här i min säng och klottrar ner ord att ha med i projektrapporten. Erkänn att jag är duktig? Tack! Nej, men jag är som mest produktiv när klockan tickar mot natt, så varför inte? Om jag fick välja så skulle jag sova hela dagen och vara vaken hela natten, som en äkta vampyr alltså.

Imorgon väntar ytterligare en dag av ledighet. Skönt är bara förnamnet! Jag ska, förmodligen (om det blir fint väder), fördriva tiden med att spela tennis samt övningsköra med pappa. Har bestämt mig för att ta mig i kragen och börja övningsköra regelbundet nu. Det var flera månader sedan jag sist körde och jag blir så oerhört trött på mig själv när jag tänker på det. Jag måste släppa tankarna på att jag inte får misslyckas, för misslyckas gör vi alla ibland. Man kan inte allt direkt, utan man får helt enkelt lära sig det. Och vad kan hända när man lär sig något? Jo, man kan göra fel.

MEN OJ VAD HEMSKT, LOUISE! DU KAN GÖRA FEL! VAD KOMMER HÄNDA DÅ? KOMMER DU BLI DÖDAD? KOMMER DU BLI HATAD AV ALLA RESTEN AV LIVET? NEJ, NEJ OCH NEJ!

Ursäkta mitt utbrott..
Allmänt | | Kommentera |
Upp